we make markets. worldwide.

-A +A

Standbouw

Heeft u plannen voor een nieuwe stand of maakt u liever gebruik van standaard standbouw? Het standbouwbedrijf van Messe Frankfurt heeft ruime ervaring heeft in standbouw en is ook actief is op een aantal van onze buitenlandse vakbeurzen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bezoekt u de website van Fairconstruction via: http://www.fairconstruction.com/

 


10 tips voor deelname aan beurzen in Duitsland

 

1. Kom afspraken na, volg de regels! Afspraak is afspraak en regels zijn regels in Duitsland. Een Duitser is dan ook zeer punctueel en verwacht van u hetzelfde.

2. Zorg dat u weet wie het juiste aanspreekpunt is. Duitsers werken volgens een zeer hiërarchische structuur. Bij problemen, onverwachte situaties zal een medewerker nooit uit zichzelf beslissingen durven nemen maar altijd verwijzen naar de hoofdverantwoordelijke. Voorkom gedoe en neem direct zelf contact op.

3. Formeel taalgebruik in uw zakelijke correspondentie/contact. De zakelijke omgangsvormen in Duitsland zijn veel formeler dan in Nederland, tutoyeren wordt niet op prijs gesteld en men hecht heel veel waarde aan titels (dr, prof).

4. Bureaucratisch: bij beursdeelname in Duitsland krijgt u binnen de beursorganisatie vaak te maken met diverse afdelingen (marketing, techniek, etc). Houdt u er rekening mee dat dit veel papierwerk met zich kan meebrengen.

5. Wanneer u geen Duits spreekt kunt u alle correspondentie gerust in het Engels voeren.

6. Weet wat u wilt tonen! Bij de grote internationale vakbeurzen in Duitsland zijn de beurshallen onderverdeeld naar productgroep. Om de maximale exposure voor u en uw product te krijgen is het dus belangrijk dat u in de juiste omgeving staat.

7. Schrijf u op tijd in! Voor veel beurzen geldt dat standruimte schaarser wordt naarmate de beurs dichterbij komt. Door de grootte en het internationale karakter van veel Duitse vakbeurzen geldt dit met name in Duitsland. De deadline voor inschrijven eindigt daarom vaak al 6-8 maanden voor de beurs en bestaande exposanten genieten vaak een voorkeursbehandeling. Voor een goede locatie is het noodzaak om op tijd erbij te zijn.

8. Zorg voor een stijlvolle en professionele presentatie van uw stand, personeel en producten.

9. Bij beursdeelname in Duitsland is het mogelijk om de betaalde BTW terug te vragen in Nederland.

10. Betaal op tijd! Voorkom vervelende situaties bij de opbouw (of poging tot) en bij de aanmelding voor de volgende vakbeurs.

 

 


 

 

Missievoucher

Voor de deelname aan een Holland Paviljoen kunt u onder bepaalde voorwaarden met een missievoucher van RVO een financiële tegemoetkoming van maximaal 1500 € krijgen. Wij ondersteunen u hierbij.

RVO

 

 


 

Catering

Heeft u een stand op het Messe Frankfurt terrein? Maak dan gebruik van de maatwerk services die Accente biedt aan onze exposanten. Uw complete cateringwensen, direct geleverd aan uw stand. Behalve catering op maat bij uw stand, kunt u ook gebruik maken van de ruim 40 restaurants, bistro's en cafe's die Accente u op het beursterrein aanbied.

Accente services

 


 

Technische Dienst

Bent u exposant, standbouwer of organisator en heeft u vragen met betrekking tot veiligheidsvoorschriften of regelementen rondom de planning van uw evenement en/ of beurs op ons terrein? De technische dienst van Messe Frankfurt helpt u graag verder met uw standplanning met betrekking tot de voorschriften en specificaties van Messe Frankfurt's technische handleiding. Het team is onder andere gekwalificeerd om standvoorstellen goed te keuren voor vakbeurzen en hallenplanningen voor gast evenementen. Meer informatie en downloads van de verschillende specificaties vindt u hier:

Technische Dienst

 


 

Logistieke services

Het Cargo Center is het logistieke hart op het terrein van Messe Frankfurt. Met dank aan de centrale locatie, nabijheid en de afleveringen die worden aangepast aan de wensen van de beurslogistiek, zorgt dit centrum voor het versnelde transport van goederen van en naar de beurshallen.

Logistieke services

 


 

Marketing & Publicatie services

Als u exposeert op de Frankfurter Messe, dan kunt u uw bedrijf extra onder de aandacht brengen over het gehele beursterrein met de meest effectieve reclame mogelijk. Nergens anders kunt u uw marketingboodschappen zo direct op uw doelgroep overbrengen. En nergens anders is de afstand tussen het reclame medium en uw "live" presentatie zo klein. Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid en geniet nog meer van uw succesvolle beursbezoek. Op de publicatie afdeling van Messe Frankfurt worden niet alleen de officiële catalogi, thema georiënteerde tijdschriften en dagelijkse beurskranten verzorgd, maar kunt u ook volledig worden geadviseerd en ondersteund bij uw publicaties. Van eerste schets tot print.

Marketing & Publicatie services

  

TwitterFacebookInstagramLinkedIn

Toolbar-Navigation