we make markets. worldwide.

-A +A

Journalisten

Wij zien u graag tijdens een van onze beurzen in Frankfurt of daarbuiten. Daarom proberen wij zowel via het internet als in Frankfurt ter plaatse u altijd bij uw journalistieke activiteiten zoveel mogelijk te ondersteunen.

Om uw tijd als vertegenwoordiger van de media voor, tijdens en na een van onze vakbeurzen zo optimaal mogelijk te benutten vindt u op deze pagina tips en links over uw verblijf en het perscentrum op het beursterrein maar u kunt hier ook uw persberichten en uw perskaarten aanvragen en informatie vinden over persconferenties.

We vinden het belangrijk snel, helder en duidelijk te communiceren met onze persrelaties. Voor perszaken kunt u dan ook contact met ons opnemen via +31 70 2629 071

Onze service voor de pers


Overzicht persberichten & newsletters

Automotive

Consumentengoederen

Technisch

Textiel

Independent fairs


Journalisten die een van de beurzen van Messe Frankfurt willen bezoeken kunnen zich digitaal registreren voor een pers accreditatie. Na registratie krijgt iedere journalist een eigen account met daarin de individuele data. Vanuit dit account is het mogelijk om voortaan zelf de accreditatie te bekomen.

Wenst u een perskaart + parkeerkaart aan te vragen


Wenst u meer informatie betreffende verblijf en vervoer in Frankfurt:

Verblijf en vervoer


 

TwitterFacebookInstagramLinkedIn

Toolbar-Navigation