we make markets. worldwide.

-A +A


Lemon Ribbon Studio
internationale exposant op Heimtextil

 

Vrolijke designs met oog voor de wijdere wereld

 

Lemon Ribbon Studio ontwerpt designs voor kinderen waar vrolijkheid de boventoon voert waarbij trends uit de grotemensenwereld niet ontbreken. Zo introduceert de studio designs gerelateerd aan het thema 'Red de wereld'.

 

Lemon Ribbon Studio is gevestigd in Londen, maar maakt designs die niets met het stadsleven te maken hebben. Zelf noemen ze het 'kleine pakketjes verbeelding' die worden gemaakt voor kinderen in de leeftijd van baby tot tiener, worden gekocht door ouders en worden verkocht door retailers. De verbeelding uit zich in draken, dinosauriërs, zebra's, leeuwen, giraffen, olifanten, pinguïns en fantasiebeesten. De designs van Lemon Ribbon Studio vinden hun weg naar bedrijven die zich bezig houden met de verkoop van fashion, stationery en producten voor in huis zoals dekbedovertrekken, gordijnen en behang.

 

Save the planet
Het nieuws op Heimtextil richt zich op het voorjaar en de zomer van 2020. Daarbij zitten nieuwe 'karakters' zoals duiven, koala's en panda's. Hoewel in de ontwerpwereld van Lemon Ribbon Studio vrolijkheid en optimisme de boventoon voeren, speelt het bedrijf wel in op trends in de samenleving. Zo kunnen bezoekers in januari kennis nemen van nieuwe thema's als regenbogen en save the planet beelden, vertelt designer Nicky Simms. Hoe dat er uitziet? 'Kom maar eens kijken, je bent welkom.'

 

Humor en originaliteit
Volgens haar moet je gewoon even komen kijken op de stand want daar zullen bezoekers  ervaren dat het plezier en de energie er vanaf spat. De designs worden zowel digitaal als handmatig gemaakt en wie op zoek is naar een combinatie van humor, originaliteit en trends kan terecht in hal 3.0 B20.

 TwitterFacebookInstagramLinkedIn

Toolbar-Navigation