we make markets. worldwide.

-A +A


Handig: Holland Paviljoen op Automechanika
Meedoen aan Automechanika kan (ook) door deelname aan een Holland Paviljoen. Dat scheelt tijd, geld en neemt veel kopzorgen uit handen.

Deelname aan een beurs kost tijd, geld en moeite. Bovendien zit je in sommige landen met taalproblemen, gaat de logistiek wellicht wat minder soepel en is het maar afwachten wat voor standplaats je krijgt. Door samen met andere bedrijven mee te doen in een gezamenlijk Holland Paviljoen wordt deelname een stuk makkelijker. Standbouw, standhuur, elektriciteit, meubilair, promotie, schoonmaak en eventueel een tolk worden voor u geregeld.

Financieel aantrekkelijk
Naast het gemak kan deelname aan het Holland Paviljoen ook financieel aantrekkelijk zijn. Want onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om via een missievoucher van RVO een tegemoetkoming van maximaal 1500 euro te krijgen.

Welke Automechanika
Het Holland Paviljoen zal in 2019 in ieder geval aanwezig zijn op de volgende beurzen. Automechanika Istanbul (4 t/m 7 april), Automechanika  Birmingham (4 t/m 6 juni), Automechanika Dubai (10 t/m 12 juni), Automechanika Moskou (26 t/m 29 augustus) en Automechanika Shanghai (27 t/m 30 november).

Informatie en aanmelding: Marlies Mekelenkamp +31 (0) 70 262 9071 of marlies.mekelenkamp@netherlands.messefrankfurt.com

Download hier de flyer: http://www.messe-frankfurt.nl/pdf/uploaded/automechanika_holland_paviljoens_2019.pdfTwitterFacebookInstagramLinkedIn

Toolbar-Navigation