we make markets. worldwide.

-A +A


Paperworld in Dubai en Shanghai

In Dubai wordt eind februari Paperworld Middle East gehouden en in oktober is Shanghai het toneel voor Paperworld China. Voor de laatste beurs organiseert Messe Frankfurt Nederland een zogeheten Holland Paviljoen.

Paperworld Middle East

Eind volgende maand (27 februari t/m 1 maart) wordt in Dubai voor de 8e keer Paperworld Middle East gehouden. De beurs is de poort naar het Midden-Oosten, Afrika en India, groeimarkten met potentieel. Naast inkoopplatform toont de beurs trends. Ook zijn er diverse extra aandachtspunten zoals focus op duurzaamheid.

Paperworld China

In het najaar (11 t/m 13 oktober) vindt in Shanghai Paperworld China plaats. Veel producenten van stationery, office supplies en schrijfwaren zitten in China en kunnen dus snel op marktontwikkelingen reageren. Tegelijkertijd is er groot interesse in producten uit Europa die vaak een zekere status hebben.

Holland Paviljoen

Voor Paperworld China is het mogelijk om (bij voldoende deelname) te participeren in een Holland Paviljoen. Daardoor krijgt uw stand extra volume en extra uitstraling. Tegelijkertijd hoeft u zich als deelnemer niet druk te maken over vorm en inrichting van de stand en scheelt het in de kosten door deze samen te delen. Onder voorwaarden is het mogelijk om een financiële tegemoetkoming van RVO te krijgen voor deelname aan het paviljoen.


TwitterFacebookInstagramLinkedIn

Toolbar-Navigation