we make markets. worldwide.

-A +A


Cleanzone 2017 met nieuwe trends en uitgebreid congresprogramma
Cleanzone, de belangrijkste internationale vakbeurs voor cleanroom technologie opent binnenkort weer haar deuren.

Op 17 en 18 oktober 2017 komt de hele branche voor de zesde keer in Frankfurt am Main samen.

Exposanten van Cleanzone zijn internationale ondernemingen die zich gespecialiseerd hebben in oplossingen voor de productie in cleanrooms. Zij presenteren aan gebruikers en branche experts die onder gecontroleerde condities moeten werken, een uitgebreid spectrum aan de laatste nieuwigheden en technieken. Hiermee dekt de beurs de hele cyclus af - van planning en lay-out tot constructie en gebruikname van een cleanroom. Exposanten laten plannings- en constructiemateriaal, ventilatie, airconditioning- en meettechnologie, luchtsluizen, verbruiksartikelen, kleding, diensten, research en development, documentatie en trainingsprogramma’s zien.

 

Trend

Of het nu gaat om ziekenhuizen, apotheken, de levensmiddelen- of automotive-industrie, medicijntechniek of semiconductorproducenten – voor steeds meer ondernemingen wordt de productie in cleanrooms alsmaar belangrijker. Door de toenemende vraag naar hightech-producten worden er namelijk hogere eisen gesteld aan de productie. Deze trend is ook terug te zien in de geschiedenis van Cleanzone: in 2016 groeide de beurs met meer dan 30 procent als het jaar ervoor. Ook de bezoekersaantallen nemen ieder jaar toe.  

 

Uitgebreid raamprogramma
“De Cleanzone is niet alleen maar een cleanroombeurs, het is één platform voor de internationale cleanroom-community,“ aldus Jürgen Lederer van de exposant Freudenberg. Medeverantwoordelijk is hiervoor ook het uitgebreide congresprogramma van de beurs. Dit jaar zijn de keynote-speakers Dr. Marc Thom van Sony Mobile Communications International AB en Dr. Axel Müller van OHB System AG. Bovendien komen ook twee Nederlandse experts aan het woord: Op dinsdag, 17 oktober 2017, spreken Philip van Beek van Vereniging Contaminatie Control Nederland (VCCN) over “People + Technology“ en Koos Agricola van Océ-Technologies B.V. over “Management + Automation“. Het complete programma is hier te vinden:
www.cleanzone.messefrankfurt.com/events

 

Naast het congres is er ook een gratis Cleanzone Plaza met presentaties, acties en discussierondes. Andere Cleanzone evenementen zijn een VDI-seminar, Deutsche Reinraum Institut-expert-sessions en de Cleanroom Awards (www.cleanzone.messefrankfurt.com/events).

 

Tot en met 15 september 2017 kunnen bezoekers van de beurs zich gratis aanmelden voor hun toegangskaart via www.cleanzone.messefrankfurt.com


Links: www.cleanzone.messefrankfurt.com / www.messefrankfurt.nlTwitterFacebookInstagramLinkedIn

Toolbar-Navigation