we make markets. worldwide.

-A +A

Welkom op de website van Messe Frankfurt Vertegenwoordiging België -Luxemburg.

 

Sinds 1 januari 2011 heeft Messe Frankfurt een nieuwe eigen vertegenwoordiging voor België en Luxemburg. Vanuit Brussel begeleiden wij de Belgische en Luxemburgse (potentiële) exposanten, bezoekers en pers voor al onze vakbeurzen in Duitsland en wereldwijd.

Messe Frankfurt is één van 's werelds grootste vakbeursorganisatoren met eigen beursterrein en meer dan 2.200 medewerkers wereldwijd. De Messe Frankfurt Group heeft een globaal netwerk bestaande uit 28 dochterondernemingen en 50 internationale sales partners, met hierdoor een aanwezigheid in meer dan 150 landen. Jaarlijks organiseert Messe Frankfurt 120 vakbeurzen waarvan meer dan de helft buiten Frankfurt. Deze internationaal toonaangevende vakbeurzen bieden Belgische en Luxemburgse bedrijven uitstekende mogelijkheden voor export, marktuitbreiding en -verdieping om op deze manier de concurrentie voor te blijven.

Heeft u interesse in één of meerdere van onze vakbeurzen of vragen betreffende uw beursdeelname of -bezoek, dan helpen wij u graag verder.

 Graag tot ziens in Frankfurt!Toolbar-Navigation